Kun kerran syöpäpotilailla on niin kovasti vaikeaa ja hoidot ovat rankkoja, pitää heitä mieluusti palkita saavutuksistaan. Sytotkin olivat sen verran hirveitä, että toivoin kovasti jonkinlaista porkkanaa, jota mielessä pitäen jaksaisin läpi kärmikkäiden päivien. Ja siippa lupasikin oikein yllärin järjestää.

Ajattelin, että lilluminen Caribian kylpylässäkin kelpaisi. Paljon paremman yllätyksen kuitenkin sain. Aamusella herättyäni minua valistettiin, että tänään lähdetäänkin kuumailmapallolennolle!

189175.jpg
Pallo täyttymässä Kansanpuistossa.

Ja hyvinpä matkanjärjestäjä olikin touhun junaillut. Oli tilannut lähes pilvettömän ja aurinkoisen sään ja tuulta juuri sen verran sopivasti, että pallo lipui kunnollista vauhtia Ruissalon Kansanpuistosta Liedon perukoille asti. Reitti kulki hienosti läpi Turun keskustan ja jopa juuri oman talon päältä onnistuivat tuulet kuljettamaan!

189174.jpg
Aurinko nousee?

Mukava oli ihastella korkeuksista kimmeltävää Airistoa, alla levittäytyvää hassua pienoismallikaupunkia, Aurajokilaakson kansallismaisemaa, metsäisiä saarekkeita ja traktoreiden kuvioimia peltoja. Melkein saattoi hipaista Mikaelinkirkon torniakin sekä mäntyjen latvoja.

189176.jpg
Airistoa Ruissalon yläpuolelta.

189177.jpg
Turun pienoismalli.

Pallossa on kertoman mukaan myös suosittua kosia ja viettää häitäkin. Kerrankin pappi puhui kuulemma niin pitkään ja hartaasti nuoren parin tulevaisuudesta, että kaasu meinasi lopahtaa. Syöpäpotilaan piti tietysti kysyä itselleen läheisestä aiheesta, että onko ollut vastineeksi hautajaisia tahi tuhkan sirottajaisia. Toistaiseksi sanoivat ei olleen, mutta ihan mielellään sellaisiakin järjestäisivät...

189179.jpg
Mikaelinkirkon tornia hipomassa.

Että kyllä minulla on hiano miäs! :) Kannatti saada syöpä, niin pääsi kuumailmapalloonkin. ;)

189180.jpg
Tyytyväinen  ja onnellinen yllätettävä Liedon peltojen päällä.

Syöpäpotilaiden ja muiden kaljujen kannattaa ottaa kuumailmapalloissa huomioon, että klania korventaa, jos ei ole hattua. Sen verran poltin lämmittää. :)

189181.jpg
Perillä Liedon Vintalassa onnistuneen laskun jälkeen.

Nyt tulee muille syöpäpuoliskoille paineita! :D