Hyvä tiedostava vanhempi!

Oletko kyllästynyt siihen arveluttavan yksipuoliseen naiskuvaan, jonka langanlaihat muotinuket lapsukaisesi alttiiseen mieleen iskostavat?

Niin olemme mekin! Siksi olemmekin tuoneet markkinoille uuden Blarbie -nuken, joka on langanlaiha vain siksi, että hänellä on rintasyöpä, eikä hän pysty sytopahoinvoinniltaan juurikaan syömään. Lapsesi oppii myös sen, että hiukset päässä, horjumaton terveys ja kaksi rintaa naisella ovat karkeita yleistyksiä ja tutustuu muihinkin elämän realiteetteihin!

205767.jpg

Jokaisen Blarbie -nuken (19,95 e) mukana tulee markkinoiden laajin valikoima veikeitä oheistarvikkeita!

Blarbien perusasuna on sairaalan ruskea aamutakki a la 70-luku, virttynyt vaaleanpunainen trikoopyjama, valkeat putkisukat ja beiget sairaalasandaalit. Kaljun pään verhoksi voi tenavasi vaihdella halutessaan antennipipon, huivin ja viehkeän vaaleahiuksisen peruukin välillä.
Mukana on myös Blarbien ateriointihetkiin epämääräisen harmahtava annos sairaalapöperöä ja nokkamuki.
Ben-poikaystävä myydään erikseen, mutta varsinainen "sulhanen" eli tippateline kuuluu myyntipakkaukseen, samoin kuin valikoima sytostaatti-infuusiopusseja ja infuusioletkusto.
Mukana tulee myös oksennusämpäri (useita iloisia värivaihtoehtoja), sekä pullo erittäin luontaisenkaltaista oksennusta, jota voi täydentää Blarbien sisällä olevaan säiliöön. Kontalleen asetettaessa Blarbie alkaa automaattisesti oksentaa!
Blarbien oikea rinta on irrotettavissa, joten tyttösesi voi harjoitella rinnanpoistoleikkausta pakkauksessa olevalla kirurgisetillä. Poistetun rinnan päälle liimataan tietysti ihonvärinen arpitarra (5kpl/pakkaus).
Lapsukaisesi saa tutustua myös sädehoidon maailmaan: pakkauksessa on tussi, jolla Blarbieen voi merkitä sädehoidossa tarvittavat kohdistuspisteet ja sädehoidon aiheuttamaa ihon punoitusta voi jälleen simuloida tarroin.
Eikä siinä vielä kaikki: mukana on vielä mm. pienet pahoinvointi- ym. lääkkeitä sisältävät purkit, sairausloma- ym. kaavakkeet, rintaproteesi ja kuumemittari!
Lisävarusteena saatavissa myös mm. uimapuku proteesitaskulla, sädehoitolaite ja sairaalasänky!

2 snt jokaisesta myydystä nukesta menee rintasyöpätutkimukseen!