Päivisin yhteiskunnan työtätekeväisten ollessa töidensä parissa, vallitsee eläkeläisten ja sairaslomalaisten alakulttuuri, johon eilen otin aktiivisesti osaa.

Tästä lähistöltä on marketti lopettamassa ja sen loppuunmyyntitarjouksia hyödyntämään keräännyimme keskipäivän tunteina kaikki me joutilaat.
Ahnaasti ja hyllyjen takaa kyräillen kärkyimme viimeistä halpaa persikkatölkkiä, huokeaa paistinpannua ja loppuerää leivinpaperia. Kuka ehtii ensin?!

Kun työläiset uupuneena palaavat sorviensa äärestä, on jäljellä enää orpo, puhjennut jauhopussi, jonka sisällöstäkin puolet on pisin hyllyä... Eläkeläiset ja sairaslomalaiset puolestaan hykertelevät kotonaan tyytyväisinä ostoksiinsa. Nyt on kuivatavaraa ja säilykkeitä riittävästi pahan päivän varalle!

199536.jpg
Syöpäläinen on tainnut napata mummojen nenän edestä viimeisen laatikon halpoja kaurakeksejä ja säästöpakkauspesujauheen.
Sekös harmaita panttereita kismittää.

Sädehoitoa on jäljellä enää/vielä 3 kertaa. Nielua karvastelee, ihoa kipristelee ja syvään hengittäessä pistää. Mutta ei mitään kauhean dramaattista. Vieläkään ei ole perusteita syödä pelkkää jäätelöä. :(