Onko mielitekojen hallinta ollut sinulle vaikeaa? Haluatko eroon turhasta makeanhimosta? Haluatko oppia karttamaan rasvan tirinää ja päästä bikinikuntoon vielä ennen Jaakon kylmää kiveä?
Ei hätää! Nyt erikoistarjouksessa Sytostaatti-Diet 3000! Vain ysiysi!
(Liitteenä aanelonen pientä pränttiä erinäisistä riskeistä ja haittavaikutuksista, mutta eihän sellaista kukaan lue...)

Kaiken muun vääryyden ohella on niin väärin, että nyt kun muutaman pudonneen kilon ja kaiken muun kärsimyksen edestä saisi vaikka syödä hiukan jotain ekstraakin ja hemmotella itseään, tekee vain mieli kaikenlaista terveellistä ja mautonta (s.o. jos siis jotain ylipäätään tekee mieli).

Ajatuskin grillissä ritisevästä kasslerista saa puistatuksiin ja suklaapatukkamainoksissa vyöryvät kinuskitsunamit kauhun valtaan. Siippakin yritti tarjoilla sinänsä ansiokasta paprikan ja chorizomakkaran säväyttämää lihakastiketta, mutta tie nousi edessäni pystyyn jo kahden haarukallisen jälkeen.

Eilen sentään yhtäkkiä teki mieli pullaa ja energiaakin oli jopa taikinan tekoon asti. Mutta jo vähän myöhemmin tuijotin inhoten vastenmielistä hiivanhajua pölläyttelevää möykkyä, joka oli pakko sitten leipoa joksikin. Tuotokset tungin pakastimeen. Syön sitten joskus, paremmalla ajalla.

Entä tämänpäiväinen menu Chez Lauran keittiömestarilta?
-rasia kirsikkatomaatteja
-kurkku
-pari siivua ruislimppua
-kylmä nakki
-kourallinen mung-ituja

Että jos näillä ei pääse bikinikuntoon, niin milläs sitten?