Taas myrkyt virtaa. Näpyttelen tahmaisella puhelimella: laksatiivipullon (pahoinvointi- ja särkylääkkeet jumittavat lantalan luukun) huonosti kiinni ollut korkki petti kassissa ja levitti sisältönsä pitkin kassia ja puhelinkin sai osansa. Saakohan tällaiseen laksatiivissa uitettuun luuriin puhumisesta puheripulia? ;)

Nyt menee myös Zofran, joten ehkä vältyn auton ikkunasta oksentelulta heti lystin loputtua. Emendiäkin sain ruinattua neljänneksi päiväksi. Nyt on positiivisemmat tunnelmat kun viimeksi, koska Emend helpottanee kärsimystä tälläkin kertaa. Hyvä myös, että edeltävien päivien riippumatto-, muurinpohjalettu-, piknik-, rantasauna- ja pappamopoiluterapiat ovat vielä tuoreessa muistissa. Niihin voi tässä myrkyttyessään tehdä mielikuvapaluuta.

Se myös ilahduttaa, että kun tästä on selvinnyt, jäljellä on (toivottavasti) enää puolet! :)

Vanha kansa sanoo, että jos ei sauna, viina ja terva auta,niin on tauti kuolemaksi.
Tervan tehosta en muuten tiedä Hodgkinin kohdalla, mutta ainakin siitä tulee miellyttävän merellisiä mielleyhtymiä.
Saunakin auttaa ainakin psyyken puolella: nuuhkiessani koivuvihtaa ja katsellessani veden virtausta ikkunan takana mökkisaunan leppeissä löylyissä mieli oli peräti seesteinen.
Viinastakin olisi ollut apua, jos vaan olisi tajunnut sitä ryystää runsain mitoin ennen tätä koitosta. Hoitajat täällä sytostaattipolilla ovat havainnoineet, että mitä enemmän potilas on ilolientä elon taipaleella latkinut, sitä vähemmän hän voi pahoin tai muuten ottaa nokkiinsa sytostaateista. Itse olen edustanut pikemminkin absolutistilinjaa, joten ei ihmekään että yökötys iski täydeltä laidalta. ;)
Mitään erityistä vakaumusta ei ole, mutta kun alkoholi maistuu suussani yhtä hyvältä kuin vessanpesuaine, on sitä tullut vältettyä. Eikä pikainen jälkinautintakaan taitaisi pahoinvointia korjata, semminkinkään, kun viina ja bleomysiini eivät tykkää toisistaan.
Juhannuskin on meillä justiinsa, toisilla herttainen, toisilla vähemmän herttainen. Itsellä ainakin tulee menemään "krapulassa". ;) Eräs kaveri surkuttelikin, että on se väärin, kun iso osa kesästä menee krapulassa, enkä saa yksiäkään kunnon kännejä palkinnoksi.
Hyvää juhannusta kaikille! Päätän täältä tähän.