Tässä on vielä viimeinen, jo parin viikon takainen tatuointini, hieno glittersudenkorento. Enempää tatuointeja en enää raaskinut laittaa, koska tukka on alkanut kasvaa laajemmalla rintamalla, ja koska tatuointia varten tarvitsisi höylätä orastava kasvusto pois. Kalju on ollut lopulta aika hauska, mutta hauskinkin vitsi vanhenee vähitellen ja nyt kieltämättä hiuksia jo odottaa takaisin.

185572.jpg

Peruukkiani käy hiukan sääliksi. Tuossa se on nököttänyt laavalampun nokassa koko kesän ja peruukithan kuitenkin periaatteessa tykkäävät siitä, että niitä käytetään. Pitokerrat eivät edelleenkään riitä edes toisen käden sormille. Kerran olen pitänyt peruukkia tuomiokirkon urkukonsertissa, koska olen huomannut joidenkin mummojen kovasti minua pelkäävän ja arvelin, että mummotiheys on kirkkokonsertissa suuri. Voivat rauhallisin mielin keskittyä musiikkielämykseen, kun ei tarvitse ahdistuneesti puristaa käsilaukkua siinä pelossa, että tuo nuorisorikollinen sen kuitenkin nyysii.
Toisen kerran pidin peruukkia Tytyrin kaivosmuseossa. Se sijaitsee 100 m maan pinnan alla ja lämpötila on sen mukaisesti viileä. Peruukki lämmitti päätä kuin hyväkin pipo.
Kolmas kerta oli, kun käytiin puoliskon kanssa ulkona syömässä ja hiukan jopa pynttäännyin sitä varten. Hienommissa vaatteissa kalju tuntui jotenkin yhteensopimattomalta, joten pistin oikein tukan päähän.  

Tukkaa on jo sen verran, että tänään taisi olla ensimmäinen Bad Hair Day. Ei sitä karvaa taida ihan senttiäkään vielä olla, mutta jo vain antennipipon alla lyttääntyi. Ihan virkistävää vaihteeksi. :) Huhtikuusta asti kun on ollut lähinnä Bad Health Dayta...

Mutta missä edelleen viipyy se paksu, punainen luonnonkihara? Alan käydä kärsimättömäksi. Vaaleaa, harvaa vauvantukkaa vaan pukkaa edelleen. Näyttää ihan kanan takapuolelta. Hassua kyllä, peruukin pito saattaa alkaa kiinnostaa vasta nyt, kun tukka jo taas kasvaa. Sen verran säälittävän näköistä on se. Ehkä vielä pääsen tavoitteeseeni, viiteen käyttökertaan. :)

Huomenna alkaa sädehoito. Plääh. Mutta tänään vielä nautiskeltiin viimeisestä kesäpäivästä meripulahduksella ryyditettynä. :)