Arvoisa ainoa ja oikea Korvatunturin Joulupukki!

Muistanet minut vielä? Siitä on jo kauan, kun viimeksi sinulle kirjoitin ja sujautin kirjeen keittiön maton alle tonttujesi haettavaksi. Hyvin toteutit muistojeni mukaan toiveeni silloinkin, joten rohkenen sinua jälleen lähestyä, koska minulla olisi tänä Jouluna kauhean tärkeä toive toteutettavaksi.

Olen ollut kuluvana vuotena melko kiltti, minkä toivon tonttujesi edukseni laskevan. Tai jos en nyt aina aktiivisesti kiltti, niin epätuhma kuitenkin olen ollut. En ole pahantekoa tahi keppostelua harrastanut, mutta tuottamuksellisen kiltteyden saralla myönnän kyllä todeksi tietynlaisen passiivisuuden. Totta tietysti on myös, että koska monta viikkoa vuodesta meni sängynpohjalla maatessa tai muuten nuupahtaneena, niin energia pahantekoon on ollut lähinnä ulkoisista syistä johtuen verrokkivuosiin nähden vähäisempää. Risuja tai muita rangaistuksia en silti usko joululahjaksi ansaitsevani, sillä niitä on riittänyt pitkin vuotta aivan tarpeeksi muutenkin.

Nämä seikat huomioon ottaen minulla on vain yksi pyyntö täksi Jouluksi. Ensin ajattelin pyytää maailmaan rauhaa, mutta kun sitä ovat monet vuosien varrella pyydelleet, ja ihmiset edelleen jatkavat toistensa ammuskelua ja pommittamista ja niin olen tullut siihen tulokseen, että tämä asia kuuluu Pukin toimivallan ulkopuolelle ja ihmisten itsensä on jotenkin soppa selvitettävä.

Sen sijaan pyydän nöyrimmästi, että saisin olla ensi vuonna terve. Muutaman flunssan saa toki laittaa tulemaan ja ehkä hiukan vatsanväänteitäkin. Toivoisin kuitenkin, että erityisesti kaikenlaiset syövät ja muut vakavat ja tuskalliset sairaudet pysyisivät loitolla. Vuosi 2006 oli varsin raskas (alatyylisesti ilmaistuna jopa suurelta osin täysin hanurista) ja haluaisin niin kovasti paremman vuoden 2007.
En todellakaan kaipaa valtaa, loistoa tai edes kultaa ensi vuodelle, vaan sitä, että ei taas lyötäisi kuin vierasta sikaa. Kun saisi vaan olla ja murehtia korkeintaan hiukan selluliittia, työasioita, ensimmäisiä naururyppyjä ja TV-lupamaksun suuruutta, niinkuin muutkin iän ja sukupuolen mukaan kaltaistetut verrokki-ihmiset.

Onnistuuko?

Kunnioittavasti ja kiitollisena,

Laura

HYVÄÄ JOULUA
myöskin kaikille Sairauskertomuksia lueskelleille! :)

307272.jpg